Kuřecí prsa v alobalu
(Michal Málek: "Grill a Barbecue pro všechny")
Suroviny:500 g kuřecích prsíček1 kg brambor 100 ml bílého vína 200 g cibule 150 g žampionů cayenský pepř zázvor, pokud možno čerstvý kořen pepř, sůl tymián, pokud možno čerstvý bazalka, pokud možno taky čerstvá
Postup přípravy:Nakrájíme nahrubo cibuli a orestujeme ji na suché teflonové pánvi, přidáme koření až se rozvoní.Pak osolíme, opepříme a zpěníme vínem.Na alobal klademe stejně silné nakrájené plátky brambor, žampiony a kuřecí prsíčka.Osolíme, okořeníme najemno usekaným čerstvým kořením, nebo sušeným či mletým.Přidáme orestovanou cibuli, zabalíme pečlivě do alobalu a zapečeme na grilu nebo v troubě.
ZPĚT do kapitolyHOME